wedstrijd crews

Bij The Urban Influenz is het mogelijk voor dansers die graag meer uitdaging zoeken dan alleen reguliere lessen, om in een wedstrijdcrew te dansen. Voor elke leeftijd is er een crew, zowel een beginnende crew, als een crew wat al jaren succesvol draait. 
Zoek jij meer uitdaging en lijkt het je tof om nationale- en internationale wedstrijden te dansen, maar ook regelmatig op te treden of videoclips te dansen? Meld je aan via theurbaninfluenz@gmail.com voor 4 gratis proeftrainingen. Na de 4 proeftrainingen wordt er gekeken of je een goede match bent voor de crew en/of de crew ook bij jouw wensen/verwachtingen aansluit. 


ZERO 

 

De jongste crew van de dansstudio! Dit team is de opstart voor de jongste dansers die op zoek zijn naar meer uitdaging dan alleen reguliere lessen en kennis willen maken met wedstrijd dansen. Dit team wordt momenteel getraind door Nathalie. 


SYNERG

 

SynerG is opgericht door Saraya in 2021 en zij zijn in 2022 gestart met wedstrijden dansen. De meiden worden getraind door Saraya en Ghiannah. Een nieuw team waar veel potentie in zit. 


NEW FLAME

 

Deze grote groep meiden wordt getraind door Nathalie. Een fanatieke groep die hard aan de weg aan het timmeren is naar succes! 


OVERKILL

 

Overkill traint al een aantal jaar met grote successen zowel op nationaal- en internationaal niveau. Zij worden getraind door Nathalie.


VIRUS 

 

De grootste wedstrijdcrew van de dansstudio. Een groep erg gemotiveerde meiden die gezamenlijk zo goed op weg zijn naar hun successen. Zij trainen ontzettend hard en de vruchten werpen zich af! Zij worden getraind door Gairon.


ONE PEACE JUNIORS

 

One Peace is een groot begrip in Tilburg als het aankomt op een wedstrijdcrew uit deze omgeving. Al sinds 2011 is deze groep actief en heeft meerdere nationale- en internationale prijzen in de wacht gesleept. Zij worden getraind door Gairon.


ONE PEACE 

 

Zoals bij One Peace Juniors is verteld, is One Peace een groot begrip. Uiteindelijk is de groep zo gegroeid, dat er een volwassen team is ontstaan waarvan coach Gairon zelf ook deel uitmaakt. 
Dit volwassen team is nog redelijk nieuw, maar de dansers zijn zo ervaren dat zij ook al erg succesvol zijn.