TEAM URBAN INFLUENZ


SARAYA
Docente/
eigenaresse

 

Saraya danst sinds haar 12e en heeft in de jaren vele optredens, shows, wedstrijden in binnen- en buitenland gedaan. Ook is zij 2x in LA geweest om daar lessen te volgen. In 2014 is ze haar droom gaan naleven en is gestart met een eigen dansstudio.

'Je passie elke dag opnieuw over te mogen brengen op nieuwe generaties is voor mij het mooiste wat er is. Of je nu voor fun of juist met een groot doel wil dansen, het is allemaal mogelijk in mijn lessen. Om kids aan het eind van de les vrolijk naar huis te zien gaan en te zien stralen tijdens de jaarlijkse eindshow, dat geeft mij voldoening. Dat is de reden waarvoor ik dit allemaal doe.'


MEZACK
Docent hip hop

 

 Mezack is 20 jaar en komt oorspronkelijk uit Maastricht. Op 16 jarige leeftijd is hij begonnen met dansen ben besloot om in Tilburg te komen dansen. Sindsdien heeft Tilburg hem heel erg aangetrokken en studeert hij nu aan de Fontys.


'Ik heb altijd gezegd dat ik choreografie niet bij mij vind passen. Daar kwam vorig jaar verandering in toen ik me erin ging verdiepen. 
Dankzij D-crew, het team waar ik nu in dans, heb ik mijn weg gevonden in choreografie en zo ook in lesgeven. Sinds ik ben begonnen met choreograferen, leek het geven van lessen mij een mooie ervaring. Daarom ben ik enorm dankbaar om les te geven bij The Urban Influenz Dancestudio!
Ik heb er veel zin in en wie weet zie ik je in de les!'


TISHA

Docente hip hop /
Coach Trick Shot

 

Tisha is 17 jaar en danst al sinds 2006 in Top Notch, waarmee ze vele optredens, shows en wedstrijden in binnen- en buitenland heeft gedanst.

'Het is een kleine familie waar ik in zit, een team waarvan ik de jongste ben. Daarnaast train ik Trick Shot, het jongste wedstrijdteam van de dansstudio. Ook geef ik wel eens les aan de kleuters op zaterdag.
Ik vind het super leuk om les te geven, zodat ik anderen met mijn passie kan inspireren. Dat maakt het nog leuker! Ik zou niet kunnen leven zonder dans.'

 


NAGEEBA

Docente Afro /
hip hop

 

Nageeba is 19 jaar en danst sinds 2014 bij Top Notch. In november 2016 is zij gestart met de Afro dance bij de dansstudio.

 

'Ik geniet er elke week opnieuw van om de leerlingen nieuwe moves te leren.'


LAURA
Docente
Trampoline hip hop

 

Laura is 18 jaar en danst vanaf haar 6e. Zij danst sinds 2006 bij Top Notch en heeft al vele optredens, shows en wedstrijden in binnen- en buitenland gedaan.

 

'Ik vind het leuk om te dansen, mijn conditie te verbeteren en bezig te zijn met muziek. Elke dinsdag geef ik de trampoline les waarbij we conditie en dans combineren op leuke muziek.'